Hur kan jag känna mig trygg i dessa tider av terror?

Fakta: Vi lever i en GLOBAL värld.

Fakta: Det finns ISLAMISTISKA TERRORISTER.

Fakta: ISLAMISTISKA TERRORATTENTAT kan förekomma i SVERIGE.

Fakta: När ett ISLAMISTISKT TERRORATTENTAT förekommer, kan någon eller något, utöver terroristen, skadas.

Fakta: Denna någon kan vara DU eller DIN FAMILJ. Detta något kan vara DIN EGENDOM.

Fakta: Sannolikheten för att fler islamistiska terrorbrott kan inträffa kan ha ÖKAT.

Slutsats: Ett islamistiskt terrorattentat är en överhängande och fatal risk.

Fakta: Det finns INGA försäkringsbolag som kan förtsäkra DIG, DIN EGENDOM eller DIN FAMILJ mot islamistiska terrorbrott. Tills nu.

Analytisk Etik Stockholm lanserar Sveriges första islamistiska terrorförsäkring – det enda sättet att vara trygg i dessa tider av islamistisk terror. För bara 100 kr i månaden (3 kr om dagen!) kompenseras du för sveda och värk om en islamistisk terrorist skadar dig. Om din egendom förstörs, ersätter Analytisk Etik den. Om dina familjemedlemmar mördas av den islamistiska terrorn ersätter vi dig. I din stund av djupaste sorg finns vi där, och kan ge dig stöd. För en extra premie på 50 kr/mån försäkrar vi dig även när du åker utomlands, där den islamistiska terrorn är ännu vanligare (gäller bara Skandinavien inkl. Island).

Obs! Terrorister får inte skriva denna försäkring. Ni är en riskgrupp. Sorry.

Publicerad onsdag, december 15th, 2010 i etik.

3 kommentarer

  1. Detta är ett mycket bra och lovvärt initiativ. Jag är dock själv mer bekymrad över att en meteorit skall slå ner och träffa mig i skallen. Sådant händer. Finns försäkringar för detta?

    Förresten: hur vore det med en kompletteringsförsäkring för invandrare som bor i områden där man kan förvänta sig att personer försedda med skjutvapen går runt för att ”rensa upp” bland sagda invandrare? Risken för detta verkar statististiskt något högre än att drabbas av en islamist, så premierna kanske blir högre, men borde det inte vara något för ett framåt försäkringsbolag att satsa på?

  2. KUL! 😀

  3. … och så har vi risken för att bli mördad av sin fru/man, som är skyhögt mycket större än att bli mördad av en terrorist. Hur är det med försäkringarna där?

Vad tycker du?