Jag flyttade till wordpress

Jag flyttade min blogg från blogg.se till wordpress med hjälp av detta verktyg för att flytta bloggar från blogg.se till wordpress. Detta är ett automatiskt blogginlägg som du är fri att ta bort om du vill.
Gillade du verktyget och lyckades exportera din blogg så vill vi väldigt gärna att du behåller detta inlägg i din blogg eller på annat sätt länkar till: http://blogg-se-till-wordpress.gern.se
Ha en bra dag!
Hälsningar gern webbutveckling

Publicerad måndag, april 20th, 2009 i Allmänt.

3 kommentarer

  1. I’m not quite sure how to say this; you made it extremely easy for me!

  2. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­▬La seul solution pour pirater un compte facebook ses sur -> pirater-passe-facebook . comGrace a se site j’ai pus voir que ma copine ma tromper…Merci a antoine dugomier pour son systém de decryptage.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­▬

  3. In all truth evidence is continuing to mount showing everything is normal and working according to design except for some Darwin dropouts that started a self preservation cult to get around Charles theory.

Vad tycker du?